ONLINE OPRUIMEN: FACEBOOKACCOUNT VERWIJDERD

Een echte Fakebook-, excuseer, Facebook gebruiker was ik niet. Ondanks de enthousiaste berichten van online vrienden en de marketingmogelijkheden voor Huis&Aard. Het werd het een bron van onrust en afleiding.

Misschien is Fb gewoon veel te enthousiast voor mij. Daarbij wilde ik ook geen onnozele data leverancier meer zijn. Ik realiseer me dat wij alles maar voor niets willen en dan piepen als we er toch een prijs voor blijken te betalen. Kortom, het paste niet meer dus ik heb mijn account verwijderd.

Als professional organizer laat ik graag zien dat het loslaten van iets in je leven dat vanzelfsprekend lijkt zonder dat het echt kwaliteit toevoegt, energie en ruimte geeft. Ik ga andere online marketingmogelijkheden voor Huis&Aard onderzoeken. Ook wil ik mijn Facebook contacten meer in levende lijve gaan ontmoeten, gewoon in de ogen kijken.

Dat loslaten heeft tijd nodig, het is een proces. Of het nu om spullen, diensten of uhm, mensen, gaat. Als je echt naar jezelf luistert en jezelf voorstelt dat iets er niet meer is, helpt dat misschien bij het maken van een keuze, loslaten of niet.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square