WE HEBBEN EEN WINNARES

De gratis opruimsessie van 3 uur met Huis&Aard is gewonnen door Mw. MB te 's-Hertogenbosch (privacy wordt gerespecteerd). Gefeliciteerd!

MB heeft een ongeordende verzameling bestanden op het bureaublad van haar computer en in de map documenten. Ze ergert zich hier aan maar komt er niet aan toe te ordenen. Samen gaan we de klus te lijf: bestand voor bestand beslissen of het bewaard moet worden en waar. Ze bedient zelf de computer, ik zit er naast en geef advies. Al pratende komen we tot een mappenstructuur die praktisch is voor haar. Zoals je ordners met tabs op een boekenplank ordent. Na de gratis 3 uur is het uitzicht op haar bureaublad weer weids: een mooie foto van een berglandschap die weer zichtbaar is.

Dit is een klus die je niet in 3 uur klaart. De hoofdlijnen kunnen wel worden uitgezet. En ze is op gang geholpen. Als ze vanaf nu wekelijks op een vast tijdstip (in agenda zetten) achter de computer kruipt ontstaat er stap voor stap structuur en is het makkelijker bij te houden.

Voor het vervolgtraject is het mogelijk nog een keer 3 uur te begeleiden om de map documenten te structureren. Ik kan ook onderhoudsafspraken maken en wekelijks op een vast tijdstip contact opnemen en vragen of het allemaal lukt. De praktijk wijst uit dat het klanten motiveert aan de slag te gaan als ze weten dat ik langs kom of contact opneem. Want ze krijgen heel veel complimenten namelijk.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square