HELP, IK GA VERHUIZEN VERKOPEN SAMENWONEN INRICHTEN ENZ.

Het kwam allemaal voorbij in 2017. “Ik ga samenwonen maar mijn huis is vol en dat van mijn partner ook. Ik heb last van mijn rug en het huis moet ook nog verkocht worden. HELP!” “Ik heb spullen staan in garageboxen en dat kost me geld. Ik begin er maar niet aan om op te ruimen. Ik heb een stok achter de deur nodig.” “Ik wil mijn huis anders inrichten, maar geen dure metamorfose.” “Het huis van mijn ouders moet leeg, hoe pak ik dat aan?”

Klanten wisten Huis&Aard om allerlei redenen te vinden in 2017. Mensen blijven in beweging, óf je blijft lekker op een plek en het huis slibt dicht. Er gebeurt van alles in een leven. Normaal gesproken kun je je woonomgeving zelf organiseren maar soms ook niet. Misschien schaam je je of weet je niet waar te beginnen. Dan is het de kunst niet te wennen aan een onwenselijke situatie of met de handen in het haar te blijven zitten. Voor je het weet ben je jaren verder terwijl een professional organizer je nu kan helpen orde op zaken te stellen. Daar heb je lang plezier van heb ik gemerkt bij mijn klanten. In 2018 wil ik weer veel mensen blij maken met mijn diensten. Wat de vraag ook is, er is altijd een oplossing. En jij beslist over wat je wilt met je huis en je spullen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square