ENERGIZE JE HUIS


Als je merkt dat je huis jou geen energie meer geeft is het tijd om op te schonen en energieën weer vrij te laten stromen. Er zijn veel manieren om dit te doen. Opruimen en schoonmaken kan al veel resultaat geven. Je inrichting een boost geven werkt ook. Geen dure, trendy VT Wonen metamorfose maar kleine ingrepen met groot resultaat. Doe spullen die je eigenlijk lelijk en overbodig vind weg. De mooie, dierbare stukken komen zo beter tot hun recht. Zet je meubels eens anders neer. Doe eens gek en geef die saaie muur een kleur of zoek mooi behang uit. Heel hip en ook goed voor je welzijn, creëer een planteneiland in de woonkamer. Neem de materialen van je interieur eens onder de loep. Is er veel metaal, glas en steen voeg dan textiele en houten elementen toe voor een warmere sfeer en een minder holle akoestiek. Creëer het zo dat als je de deur van je huis opent, je blij wordt en energie voelt stromen. Misschien loop je wel weer te zingen door je huis. Tips van Huis&Aard: * Schroom niet iets te doen dat je niet eerder gedaan hebt. Gooi eens iets weg waar je eigenlijk aan gehecht bent. Dat lucht op zul je zien. * Als je het lastig vind spullen los te laten, doe ze in een doos en zet die een maand weg. Heb je ze gemist? * Werk de stapels op de vloer weg en houd tafelbladen grotendeels leeg. Dat schept ruimte en is makkelijker schoon te houden. * Als je dit allemaal wel wilt doen maar het lukt niet: schakel Huis&Aard in.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square