ALLES UIT DE KAST

Gisteren bij een klant de gangkast gereorganiseerd. Eerder hebben we in een aantal organize-sessies een etage leeg geruimd voor verkoop, een etage gereed gemaakt voor verhuur en de studiekamer op orde gemaakt. Alles is uit de (gang)kast gehaald. De klant wilde/moest van veel spullen afscheid nemen. Dat gaat niet zomaar want aan spullen zitten gedachten, herinneringen en plannen vast. Die laat je niet zomaar los. De klant vond het een te zwaar traject om alleen aan te gaan en stagneerde daarom.

Ze heeft zichzelf een professional organizer gegund om het proces makkelijker te maken. Ik hielp bij het maken van keuzes, praktische hulp, voortgang en door er te zijn. Naast kwijt gewaande spullen werd er ook weer wat geld gevonden, zoals bijna altijd. De klant beschrijft: 'De energie in huis voelt veel beter aan. Meer rust en overzicht over wat er nog moet gebeuren. Een 'welkom-huis'!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square